Ervaringen

Ervaringen van cliënten

“Sessies bij André hebben me geholpen om mijn heelheid weer te kunnen voelen in het dagelijks leven. Vanuit zijn eigen unieke persoonlijke ervaring en inspiratiebronnen werkend –vragend naar en openstaand voor mijn inbreng– bereikten we samen een geweldig resultaat in relatief korte tijd.
André ziet en behandelt een persoon werkelijk als een geheel. Ik voel me erg blij dat ik er zelf voor heb gekozen om met hem te werken.”   (Chris)

“Omdat ik me bij André in vertrouwde handen voel, kan ik op een natuurlijke manier bij diep weggestopte gevoelens komen. Gevoelens waar ik me totaal niet bewust van was/ben.
Mijn lichaam vertelt me via deze sessies veel meer dan 1000 gedachten zouden kunnen doen.”   
(Tineke)

“Door de behandeling bij André kom ik heel snel van mijn hoofd in mijn lijf. Mijn lichaam en geest reageren iedere keer weer anders. Zo is een behandeling bij André geen één keer hetzelfde.
Wat ik bij André heb geleerd is om niet meer bang te zijn voor de pijn die in mij aanwezig is. Door goed (naar mijn bekkenbodem) te ademen kan ik naar de pijn toe bewegen en op een gegeven moment “in het oog van de storm” zijn. Ik heb ontdekt dat ik in de pijn kan zijn zonder er van weg te willen. En dan ontstaat er ruimte en licht. Na de sessie zit ik meer in mijn lijf en ben ik open en gevoelig voor alles wat mijn zintuigen waarnemen. Dat voelt erg prettig.”
(Caroline)

“Om in contact te komen met mezelf en wat er in mij leeft, is voor mij aanraking de snelste en diepste weg gebleken. Sterker nog, andere wegen werk(t)en niet bij mij en raakten mij niet echt waar het er toe doet. Ik weet nu dat het fysiek doorleven bij mij nodig is voor het inzetten van veranderingen en niet alleen het verstandelijk begrijpen, het zien van een weg of het nemen van besluiten.
De afgelopen periode is deze benadering voor mij essentieel gebleken om los te kunnen laten wat ik ongemerkt steeds met mij meedroeg en uitdroeg en dus ook teruggekaatst kreeg vanuit mijn omgeving. Het is verbazingwekkend om te ontdekken wat er allemaal in mijn lijf leeft, of juist niet leeft, op slot gezet is. Het geeft me helderheid. Het is een bevrijding als ik weer ga stromen en de levenskracht toe kan laten die eigenlijk bij me hoort, en dat in alle rust.
André is een prettig mens. Hij gaat respectvol met me om en combineert o.a. Amanae met PRI. Wat is losgemaakt in mijn lijf, kan ik met de insteek van PRI een plek in mijn denkraam geven. Ik ben blij dat André mij af en toe vergezelt op mijn zoektocht naar heelheid. Het brengt me verder en op andere plaatsen dan ik had kunnen bedenken.”
(Sofie)

“Voor mij is een sessie bij André een totaalbehandeling, omdat we eerst samen kijken wat er in het moment aan de gang is. Dat zijn zinnige voorgesprekken die de diepte in gaan. Het is leerzaam en van mens tot mens. André is rustig en ik voel me al snel meer op mijn gemak, zodat de woorden vanzelf komen.
Het is heel fijn om daarna met mijn lichaam aan de slag te gaan, want ik zit veel in mijn hoofd.
Ook al voelt de benadering soms best pijnlijk, het helpt echt om weer meer te voelen. Ik heb altijd de pijn weggedacht en niet voelbaar gemaakt. 
Door de aandachtige aanraking maak ik heel bewust een reis door mijn lichaam. Soms pijnlijk, dan weer zacht, precies zoals het leven is.”
(Frank)