Praktische informatie

Praktische informatie

Plaats
De individuele sessies vinden plaats in het buitengebied van Zutphen.

Kosten en tijdsinvestering
Een kennismakingsgesprek duurt 1 uur en kost in 2022 €. 75,=

Een vervolgsessie duurt 1,5 uur en kost in 2022 €. 110,=

Betaling
De bijdrage voor de sessies wordt na de sessie contant betaald of dezelfde dag overgemaakt op IBAN NL43INGB0006694865 ten name van A.W. van den Assem te Zutphen..

Kleding
Tijdens het lichaamswerk gedeelte lig je in principe in ondergoed op de behandeltafel. Dit zorgt ervoor dat je het lichaamswerk werkelijk kunt voelen en aanwezig kunt zijn op de plaatsen waar je aangeraakt wordt. Heb je (traumatische) ervaringen opgedaan die dit lastig voor je maken, dan ben je nog steeds zeer welkom. Geef het dan zelf even aan als je de eerste keer komt.

Geen medische behandeling
De sessies kunnen je vitaliteit, ontspanning, bewustwording en ontwikkeling geven en kunnen je lichamelijke en geestelijke gezondheid zichtbaar maken en bevorderen. Het is echter niet bedoeld als vervanging voor medische of geestelijke gezondheidszorg. Dit betekent dat het naast deze sessies ook nodig kan zijn om reguliere medische of geestelijke ondersteuning te vinden. In de sessies zullen we dit, indien nodig, bespreken.

Bijzonderheden vooraf
Om je optimaal te kunnen begeleiden is het voor mij behulpzaam om op de hoogte te zijn van jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid en eventuele behoeften en wensen of bijzonderheden (denk aan bijzondere gebeurtenissen in je leven, operaties, onder behandeling zijn van arts, medicijngebruik, bekende spanning-/pijnplekken in je lichaam, etc.).