Van man tot MAN

Najaar 2017

Workshops ‘Van man tot MAN’ 

Three young men walking together on a field

Om je als man te verbinden met jezelf en jouw waarheid te leven, is naast het ontwikkelen van denken nodig echt te leren voelen. Het loskomen van interne verhalen en mentale projecties en het stap-voor-stap verkennen van jouw lichaam, gevoelens en emoties. En door dit alles heen de weg vinden naar wat jouw ziel werkelijk verlangt. Zodat het vele ‘doen’ in je leven aangevuld kan worden met beschikbaar zijn, je open stellen en ontvangen. Een rusten in jezelf met aanwezigheid, liefde en overgave temidden van de uiterlijke wervelstorm van het leven.

 In deze workshop nemen we je mee op reis in jezelf. We helpen je om jouw authentieke, werkelijke mannenkracht te ontdekken. Zonder vooraf gesteld keurslijf of definitie daarvoor. Van daaruit kun je gaan ervaren wat je werkelijk verlangt en een meer passende richting voor je dagelijks leven ontdekken.

We werken deze dag met diverse elementen uit lichaamswerk, meditatie, zelfonderzoek, beweging en adem- en stemwerk.

Welkom!


Begeleiders: André van den Assem & Emile Buring
Datum: n.t.b.
Locatie: oosten van Nederland

Aanmelden en informatie: email naar info@andrevandenassem.nl of contact@emileburing.nl 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshops. Wees dus tijdig met je aanmelding.

Van man tot MAN is een initiatief van André van den Assem en Emile Buring waarbinnen zij in workshops, trainingen en individuele sessies mannen uitnodigen hun authentieke man-zijn te leven. In de workshops combineren zij lichaamswerk, zelfonderzoek, beweging, meditatie, ademwerk en stemwerk. Kernwoorden die André en Emile en hun werkwijze typeren zijn: warme betrokkenheid, oordeelloos, uitdagend en aandachtig aanwezig.