Amanae Bodywork

Amanae Bodywork

Amanae-logo

Bodyfulness heeft een stevige basis in Amanae Bodywork, een uitermate krachtige en effectieve vorm van energetisch lichaamswerk. Amanae heeft het vermogen in zich om direct en snel tot de kern van in het lichaam opgeslagen spanningen door te dringen en onmiddellijk meer ruimte, ontspanning en bewustzijn te brengen.

Gedurende een Amanae-sessie ligt de cliënt op een behandelbank. De behandelaar helpt de cliënt om met de aandacht zoveel mogelijk in het lichaam aanwezig te zijn en stimuleert daarna specifieke punten/gebieden op het lichaam. Met de stimulatie wordt energie krachtig in beweging gezet, wat op diverse manieren tot uiting kan komen: via emotionele ontladingen, trillingen, stroming, warmte/kou, enzovoorts èn, misschien wel het meest waardevol, spontane inzichten in persoonlijke thema’s, patronen, illusies etc. Daarbij zijn de betrokkenheid van de cliënt en een specifieke, krachtige ademhaling mede bepalend.

De essentie van het werk ligt in het in beweging brengen van energie(stromen). Dit leidt tot het bewust worden en loslaten van (vaak reeds lang vastzittende) spanningen, emoties en patronen. Het geeft inzicht, ruimte en ontspanning en een verhoogd bewustzijn. Dit laatste is zeer bepalend in de effectiviteit van Amanae: uiteindelijk gaat het erom je bewust te worden, te herinneren in ervaring wie je werkelijk bent en dat bereik je door los te laten wie en wat je niet bent.